About KULP

ENG

Kulp has been established by Cuneyt Dogrusoz in Istanbul on 1984 to remedy the need of packaging machinery. Kulp is manufacturing and distributing automatic & semi-automatic volumetric filling, capping and labelling systems for pressure sensitive labels for different applications in the food, cosmetic, chemical, paint and pharmaceutical industries.

Today, Kulp continues to increase its export sales to the world's six continents via sales partners located in Germany, Belgium, Greece, Australia, Italy, United Kingdom, United States and Colombia.

Kulp keeps its leading position by designing and producing high quality, long-life packaging equipment including professional after-sales service with more than 1500 references in Turkey and abroad day by day.

TÜRK

Kulp 1984 yılında sektörün dolum makinalarına olan ihtiyacını fark eden Cüneyt DOĞRUSÖZ tarafından İstanbul'da kuruldu.

Kurulduğu ilk yıllarda farklı sektörlere yönelik çeşitli dolum makinaları, vakumlu mikserler ve karıştırıcı gibi ürün imalatı içeren makinalar ile toz pudra dolum makinaları gibi çok çeşitli makinalar üreterek sektöre hizmet veren firma, değişen ve gelişen dünya koşulları çerçevesinde, zaman içinde kurumsallaşarak, dolum, kapak dizme, kapak kapama ve etiketleme makinalarından ve transfer pompalarından oluşan ambalaj makinaları imalatında faaliyet göstermektedir.

Almanya, Belçika, Yunanistan, Avusturya, İtalya, Ukrayna, İngiltere, Amerika ve Kolombiya'daki yetkili satış temsilcilikleri ile de yurt dışı satış ve pazarlama faaliyetlerini her geçen gün arttırmaktadır.

Özel olarak tasarlanan ve üretimi yapılan uzun ömürlü ambalaj makinalarını profesyonel satış sonrası hizmetleriyle birlikte rekabetçi fiyatlar ile müşterilerine sunan KULP, bugün yurt içinde ve yurt dışında 1500'e yakın çalışan makinası ile bu alanda elde ettiği konumu daha sonraki nesillere taşıma arzusuyla öncü olmaya devam ederek, kaliteden ödün vermeden her geçen gün sektörün gelişimine katkıda bulunmaktadır.

Facts about KULP
  • Focus : Manufacturer
  • Industry : Production technology

Here you will find KULP San. ve Tic. Ltd. Sti.